در شرایطی که اعتماد عمومی نیاز به تقویت دارد، جامعه ظرفیت ابتلا به حواشی را ندارد

ائمه جمعه باید مراقب خطبه‌ها و اظهارنظرها باشند / جامعه ظرفیت ابتلا به حواشی را ندارد

تهران (ندای پارسیان) - خطیب نماز جمعه تهران گفت: در شرایطی که اعتماد عمومی نیاز به تقویت دارد، ائمه جمعه باید مراقب خطبه‌ها و اظهارنظرها باشند، جامعه ظرفیت ابتلا به حواشی را ندارد.

به نقل از ایلنا؛ حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری در خطبه‌های نماز جمعه تهران گفت: از منظر قرآن کریم راه پیوستن به اولیای خدا و قرار گرفتن در حلقه شیعیان آنها، از مسیر تقوا می‌گذرد، پس اگر می‌خواهید از شیعیان محمد (ص) باشید راه دستیابی به این مقام شامخ تقواست. از محضر حضرت ولی عصر (عج) تمنای دعا و عنایت داریم. فرصت سالروز شهادت امام صادق (ع) فرصت مغتنمی است برای تلاش فردی و جمعی برای شناخت بیشتر و بهتر این امام مظلوم است و هم فرصتی برای مراجعه به آموزه‌های مکتب آن حضرت است. ان‌شاالله ملت شریف ما که در مودت اهل بیت زبانزد روزگار هستند در این مناسبت با برگزاری مجالس پرشور و سرشار از معرفت و شعور، عرض ارادت خالصانه‌ای را به آن حضرت داشته باشند.

خطیب نماز جمعه تهران در ادامه ابراز داشت: شنیده‌ایم دانش آموزان بنا دارند در یک برنامه معینی در شب شهادت آن حضرت در مساجد حضور پیدا کنند که کار ارزشمندی ست اما دریافتن توصیه‌های امام صادق (ع) یکی از کارکردهای چنین مناسبتی است.

وی افزود: امام صادق (ع) نه تنها نقشه راه زیست سعادتمندانه شیعه بلکه عالم اسلام را در یک نگاه جهان بشریت را به زیبایی تبیین کرده‌اند. امام صادق (ع) در حوزه‌های اعتقادی اسلام ناب را معرفی کرده‌اند و در ادامه نهضت بزرگی که پدر بزرگ شان ایجاد کردند مرزهای دانش را توسعه دادند و از طرفی هم سازماندهی درونی امت اسلامی و ا نسجام داخلی شیعیان را دستور کار ویژه خودشان قرار دادند و در مجموع یک مکتب دارای چارچوب فکر و قواعد فقهی و نظم و نظام اجتماعی را در دسترس پیروان خودشان قرار دادند. انقلاب اسلامی آغاز حرکت جمعی و سازمان یافته شیعیان امام صادق است.

حاج علی اکبری با بیان اینکه در تقوای الهی باید پیشگام باشیم، ادامه داد: امام صادق (ع) بسیار بر دین شناسی تاکید کرده‌اند و همواره فرموده‌اند شیعه باید دائم در حال درک بهتر از دین باشد.

وی همچنین عنوان کرد: این روزها یک رویداد بسیار بزرگ در حوزه کتابخوانی و نشر برای عموم مردم و فرهیختگان در حال برگزاری است. اسلام پرچم دار کتاب و کتابخوانی است. به رقم میدان داری رسانه‌های جدید، کتاب جایگاه خودش را دارد لذا کتابخوانی باید به یک فرهنگ و عادت عمومی در جامعه ما تبدیل شود.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: ماه شوال ماه بدرقه ماه مبارک رمضان است. در مجموع ما یک ماه رمضان سرشار از معنویت را پشت سر گذاشیم اما در دهه آخر ۳ اتفاق بزرگ رخ داد که یکی حضور شورانگیز و معنوی مردم در شب‌های قدر بود و دیگری برگزاری راهپیمایی روز قدس است که از نظر حضور مردم بسیار پرشور بود، سومین اتفاق حضور میلیونی مردم در نمازهای عید فطر بود که حکایت از تفاوت محسوس آن با سال‌های قبل دارد.

وی افزود: امیدواریم این موارد را قدر بدانیم و هم ان‌شاالله مجموعه دست اندرکاران نماز عید فطر بویژه در تهران از الان به فکر باشند تا زیرساخت‌های لازم را برای سال‌های آینده فراهم کنند چرا که افراد بسیاری نتوانستند به نماز برسند.

حاج علی اکبری اظهار داشت: مسئله تقویت اراده ملی برای پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی در برابر جنگی ست که از طرف دشمن در حال انجام است. دشمن برای ایجاد گسل‌های داخلی سرمایه گذاری کرده است.

وی تصریح کرد: در نماز عید فطر، حکمت رهبری جلوه مجددی داشت و ایشان راهبردهای پیش روی امت را به زیبایی طراحی کردند و این همان چیزی است که امروز نیازمندیم. در طرف دیگر مسئله همکاری و هم افزایی ملی با تاکید بر مسئولان است که این همان جایی است که دشمن سرمایه‌گذاری کرده است تا شقاق و نفاق درونی ایجاد کند.

خطیب نماز جمعه تهران یادآور شد: در شرایطی که اعتماد عمومی نیاز به تقویت دارد، ائمه جمعه باید مراقب خطبه‌ها و اظهارنظرها باشند، نمایندگان و مسئولان دولت در تریبون‌ها مراقب باشند. جامعه ظرفیت ابتلا به حواشی را ندارد. همه باید مصمم پای ساخت میهن اسلامی باشند و حل مسئله هم دو عنوان برجسته آن در شعار سال اعلام شد.

حاج علی اکبری در پایان تصریح کرد: مهار تورم و رونق تولید با اتحاد اتفاق خواهد افتاد. یکی از نکات قابل تاکید در این ماجرا، مسئله گرانی‌هاست که به تعبیر امام صادق (ع)، گرانی‌ها حال مردم را بد می‌کند و به اخلاق مردم آسیب می‌زند؛ مسئله مسکن و اجاره بها جزو ابتلائاتی است که بخش مهمی از مردم درگیر آن هستند. در تهران که شرایط سخت‌تر است، حوالی ۵۰ درصد افزایش بها داشته لذا نیازمند مراقبت ویژه است.